/

Välkommen till Lions Distrikt 101U

Sveriges Lions motto:
För samhällsansvar och livskvalitet.
Vi gör det tillsammans, "We serve"

LC Enköping/Åsunda aktiviteter i Distrikt 101-U

Verksamhetsår 2016-2017

LCEnköping/Åsunda hemsida

Klicka på foton för att förstora

Golf tävling 2017Julmarknad 2016


LC Enköping/Åsunda
Årets julmarknad på torget i Enköping blev en framgång trots stundtals lite motigt väder. Till detta bidrog naturligtvis det digra programmet där olika uppträdanden på scen avlöste varandra liksom andra inslag på och omkring torget. Förutom Lions traditionella aktiviteter hade vi i år också försäljning av grantomtar som ett nytt inslag. Ett initiativ av Lions damer som tillverkade - med visst bistånd från några Lion - och sålde jättefina grantomtar i ett vackert arrangerat stånd. Uppenbarligen ett uppskattat inslag då de gick åt som smör i solsken. Tomtarna var slutsålda redan efter första dagen. Förhoppningsvis kan det bli ett återkommande inslag på vår julmarknad.

Uppslutningen på torget från enköpingsborna var god, framförallt på lördagen då vädret var nådigt om än inte speciellt jullikt. På söndagen kom dock snön - vågrätt! Mycket kraftig blåst och stundtals orkanbyar som fick stånd, diverse kransar, julpynt och påsar med luciabullar att i rask fart färdas över torget bort mot Paushuset. Lions bodar inklusive Grisen var dock väl förankrade!

Årets resultat blev utmärkt. När aktivitetsansvarige Hans Björkman och kassören Olle Stedt hade kontrollräknat de två dagarnas kassor landar det preliminära nettoresultatet på drygt 140 000 kr. Ett resultat betydligt bättre än förra året och också väl över årets budgeterade inkomster. En stor del i det bra resultatet ligger också i annonsförsäljningen till våra sponsorer.


Höstmarknad 2016
Golf tävling 2016